Laidback Luke & Project 46 feat. Collin McLoughlin – 'Collide'

Peter Güldenpfennig | 14 januari 2014
music


Laidback Luke begint 2014 goed met een nieuwe release, in samenwerking met Project 46 en Collin McLoughlin. Laidback Luke kennen we als de eigenwijze dj en producer die op de rand van 2013 nog een te gekke track dropte in samenwerking met Peking Duk, 'Mufasa'.

Het Canadese duo Project 46 is misschien iets onbekender, maar met remixen voor onder andere Flo Rida en Usher, en samenwerkingen met Kaskade en Dubvision weten ze behoorlijk snel naam voor zichzelf te maken.

Collin McLoughlin is een Amerikaanse zanger die via covers op zijn eigen Youtube-kanaal behoorlijk snel populair werd. Als deelnemer aan het derde seizoen van The Voice groeide zijn naam alleen maar meer.

De samenwerking tussen Laidback Luke, Project 46 en Collin McLoughlin werkt goed in 'Collide'. Wel is het overduidelijk dat er een gooi naar een radiohit gedaan wordt. Een harde EDM-track hoef je niet te verwachten, daarvoor is 'Collide' gewoon te braaf. Maar, goed luister- en dansbaar is het nummer wel dus liefhebbers van zowel popmuziek als dance vinden er ongetwijfeld iets in wat ze tof vinden.

'Collide' komt 27 januari uit op Laidback Luke's eigen Mixmash Records.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws