Steve 3Oki. Drie weken lang nieuwe releases van Steve Aoki

Rick Francissen | 15 januari 2014
music


Het nieuwe jaar lijkt erg positief te starten voor Steve Aoki en zijn label Dim Mak. De taartengooier opent 2014 met drie grote releases binnen drie weken onder de naam Steve 3Oki.

De eerste van de drie releases komt uit op 21 januari en is een remix album van zijn eigen track 'A Light That Never Comes' dat hij met Linkin Park maakte. Met remixes van Anger Dimmas, Coone, Brian Yates, Rick Rubin, Twoloud en Vicetone start hij zijn speciale campagne op zijn zachtst gezegd knallend.

Een week daarop komt er een samenwerking met hardstyle dj Coone uit. De samenwerking tussen hem en Steve Aoki zelf is een middenweg tussen hardstyle en electro-house. Coone heeft al eerder met 'This Is Madness', dat hij maakte met Dimitri Vegas & Like Mike, bewezen dit goed te kunnen.

Dimitri Vegas & Like Mike spelen overigens weer een rol bij de laatste release van Steve 3Oki. Zij maakten samen met Aoki de track 'Feedback'. Na een rij aan hits van het Belgische duo is het goed mogelijk dat ook dit weer een regelrechte hit gaat worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws