Carita La Nina remixt Beyoncé

redactie | 5 februari 2014
music


De Nederlandse dj Carita La Nina heeft een remix gemaakt van het nummer 'Blow', de nieuwe single van de Amerikaanse superster Beyoncé.

Carita La Nina, door dj Chuckie herhaaldelijk genoemd als beste Nederlandse vrouwelijke dj of "The First Lady of House", heeft een kans gepakt die maar voor weinigen is weggelegd. 'Fantastisch dat ik de kans heb gekregen om Beyoncé te remixen!', laat Carita weten. 'Dit was een van de dingen die ik altijd al had willen doen, te gek dat dit nu ook daadwerkelijk gebeurd is.'

In de laatste week van december kwam het management van Beyoncé met de vraag een remix te maken van 'Blow', die voor het einde van het jaar af moest zijn. 'Tijdens de feestdagen in december heb ik flink door moeten werken in de studio om de remix op tijd in leveren. Gelukkig zijn de grote inspanningen het helemaal waard geweest!'

Naast de remix voor Beyoncé komt Carita binnenkort met haar nieuwe track 'Dragonfly.' Dit is een samenwerking met Dash Berlin en komt uit op Hardwell's label Revealed Recordings.

Mocht je vragen hebben voor Carita, laat het ons dan hieronder weten, wie weet stellen we jouw vraag als we Carita gaan lastigvallen tijdens de Dance Fair volgende week!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws