Dconstructed: Disney meets EDM

Peter Güldenpfennig | 11 maart 2014
music


Er is bijna geen mens boven de dertig jaar die niet is opgegroeid met Disney. Hoewel we de truttigheid van de meeste Disney-films niet kunnen ontkennen blijven de creaties van ome Walt een plek in ons hart houden.

Maar hoe maak je dat een nieuwe generatie die geen band heeft met Ariël, Simba en Sneeuwwitje duidelijk? Nou gewoon, door onder meer Armin van Buuren, Avicii en Kaskade los te laten op de meezingers uit de films van Disney. Dit is precies wat er gaat gebeuren. Eind april brengt Disney namelijk Dconstructed uit, zo laat het bedrijf ons via een video op Instagram weten. Op deze verzamelaar staan allerlei Disney-classics geremixed door de eerder genoemde dj's, maar ook BT, Mat Zo, Stonebridge en UNKLE zijn van de partij.

Jammer genoeg is er nog geen tracklist bekendgemaakt. We willen namelijk erg graag weten wie 'Hakuna Matata' gaat remixen. Dit is trouwens niet de eerste keer dat de muziek uit Disney-films geremixt worden. Eerder al verschenen onder andere Electronic Disney Music (snap je 'em?), House Disney en House Disney Electro Parade. Dconstructed is al te bestellen via Amazon.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws