Audiowhores - No Honey

Jonas van der Meiren | 8 april 2014
music

Audiowhores, twee houseproducers en dj's uit Groot-Brittannië, brengen maandag 14 april hun nieuwe mix uit op het eveneens Britse Toolroom Records. De producers maakten eerder al remixes voor Hardsoul, Shapeshifters, Roland Clark en vele anderen. Deze nieuwe plaat heet 'No Honey' en je gaat er gegarandeerd van dansen.

Typische mix

'No Honey' gaat meteen goed van start met een lekkere beat en daar komt snel een vrolijke melodie bij. Met vrolijke, maar harde beats is het bijna niet mogelijk om stil te blijven zitten. Ook al wordt er in het nummer met name 'no honey, no, no' gezongen, het is genoeg om je vrolijk mee te laten schreeuwen. Dit is typisch een mix die je de hele avond op repeat kan laten staan.

Dat is ook meteen de downside van de plaat: het is veel van hetzelfde. Ook al is het duidelijk dat de producers weten wat ze doet, iets meer inspiratie was welkom geweest. De enige variatie die de plaat kent is wat verschil in toonhoogte en enkele milde drops. Maar de plaat heeft wel die lekkere zomervibe en brengt gegarandeerd een lach op je gezicht. Het is bijna jammer dat er een, gelukkig sterk, einde aan 'No Honey' zit, maar daar bestaat de repeat-knop voor.

Passie voor muziek

In 2000 kwamen Graham Lord en Adam Unsworth elkaar tegen in de Britse club 'Out in the Sticks'. Nadat ze erachter kwamen dat ze een gedeelde passie voor muziek hebben besloten Graham en Adam samen te werken. Adam had al zeven jaar ervaring als dj, terwijl Grahams ervaring bij het producen van muziek lag. In 2012 krijgen de jongens erkenning voor hun muziek. De plaat 'Sometimes' komt in de Beatport top 5 en wordt de meest gedownloade plaat van Traxsource. Tegenwoordig draait Audiowhores wereldwijd op feesten en festivals. Ondertussen blijven ze natuurlijk lekker werken aan hun nieuwe tracks, waar 'No Honey' er een van is. Deze nieuwe mix is vanaf maandag 14 april te beluisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws