Duss – D Love ep

Peter Güldenpfennig | 28 mei 2014
music


Het Poolse houseduo Duss is terug met een nieuwe ep, dit keer op het Italiaanse label Agile met een drie tracks tellende ep, twee originals en een remix.

Titeltrack D Love is een stukje minimalistische house die refereert aan de old school met vocale samples die wel van Deborah Cooper afkomstig lijken. Het geeft de track in ieder geval een vlaag van bekendheid en zorgt dat de track  ondanks het minimalisme prettig wegluistert.

De remix van D Love is een stukje steviger en daarom ook geschikt voor luisterbeurten buiten de dansvloer. Het is house die wat meer neigt naar pop en is hiermee in ieder geval onze favoriet.

De laatste track is de tweede original op deze ep en gaat weer meer richting diepe clubhouse. De vocalen zijn zwaar omlaag gepitcht en de subbassen maken het een typisch dansvloertrack voor de echte houseliefhebber.

Verwacht geen epische drops of wereldschokkende electronica van deze ep, maar gewoon fatsoenlijke house waar je als dj mee voor de dag kunt komen. De D Love ep van Duss verschijnt op 2 juni op Agile Recordings.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws