'Slenderman' is de reden waarom we van Julian Jordan houden

Peter Güldenpfennig | 18 juli 2014
music


Hoewel het internet bol staat van vergelijkingen tussen jonge producers als Martin Garrix, Julian Calor en dus ook Julian Jordan, is dat gewoon flauw. Want Julian Jordan heeft een compleet eigen sound en dat is goed te horen in zijn tracks. Ook 'Slenderman', zijn nieuwste track, staat met kop en schouders boven het generieke gemiddelde waar Beatport mee volstaat.

De track is een melodieuze en simpelweg sterke track (wel weer kneppelhard afgemixt, da's volgens ons nergens voor nodig). De melodie intrigeert van zichzelf al erg (en die synth, echt een zieke sound!), maar wordt nog eens extra vet wanneer de tweede melodie er volledig overheen gaat vlak voor de derde minuut.

We hebben simpelweg niets aan te merken op deze sterke plaat. Als we al over iets willen zeiken dan misschien over de titel, want een tijdelijke internet-hype (en de daaruit voortvloeiende game en incidenten) als titel gebruiken? Maar ach, het is maar een titel en wellicht heeft Julian Jordan een goede reden voor de titel. Bovenal, de track blijft even sterk!

'Slenderman' is nu uit op Spinnin' Records en verkrijgbaar via Beatport.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws