Regisseur, scriptschrijver en nu succes als dj/producer

Eveline Meijer | 24 juli 2014
music


Made in June zit niet stil. Deze dame is de ontwerper van de 'June Backpack' die verkrijgbaar is via 'O My Bag’. Ook is ze regisseur en scriptschrijver. Zo heeft ze Paul Verhoeven geassisteerd op de set van 'Zwartboek' en regisseerde en schreef ze de film 'Stoppen'.

In 2007 startte de dj/producer-carrière van Made in June. Ze maakte enkele remixes en grote dj’s beginnen haar mixen te draaien en in 2013 komt haar eerste eigen EP uit, met daarop de track 'Tarzan'. Een paar maanden later verschijnt 'Golden' als free download op het internet. Powerhouse Music toont interesse en Made in June krijgt een contract. Een contract waar haar nieuwste release 'You and I' uit voortkomt, een keiharde plaat waar je onmogelijk bij kan stilstaan.

Muziek én een clip

De eerste die 'You and I’ van Made in June steunde is de nummer 7 op de lijst van 's werelds beste dj’s: Nicky Romero. Tijdens zijn Protocol Radio Show draaide hij het nummer al. Deze show wordt iedere zaterdagnacht uitgezonden bij Radio 538 en zo werd ook daar de single snel opgepikt. Momenteel is 'You and I' de nieuwe Dance Smash van Radio 538.

Made in June is naast dj ook nog regisseur en heeft dus haar eigen clip geregisseerd. Clips maken heeft ze trouwens al eerder gedaan: ze was al regisseur voor MTV Networks in 2007. Geen onbekend terrein dus, en dankzij haar creativiteit is haar eigen videoclip niet een inwisselbaar werkje maar schreeuwt het nummer echt 'Made in June'. Check de video hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws