Armin van Buuren krijgt gouden plaat in Amerika

Eveline Meijer | 6 augustus 2014
music


Carli Hermès@Unit C.M (6) LRArmin van Buuren heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: een gouden plaat in Amerika. Met de plaat 'This Is What It Feels Like’, waarbij hij samenwerkte met Trevor Guthrie, had Armin al eerder groot succes. In verschillende landen is de plaat al goud geworden en is getipt voor een Grammy.

Niet te stoppen

Meer dan 45 miljoen keer afgespeeld op YouTube, publieksfavoriet tijdens de 'Armin Only: Intense’ wereldtour, zilveren plaat geworden in het Verenigd Koninkrijk en nu een gouden plaat in de Verenigde Staten. Het succes voor Armin van Buurens plaat This Is What It Feels Like blijkt niet te stoppen. Op 17 maart 2013 komt het nummer uit en het was in Nederland al een gigantische hit. De vrolijke track, gemaakt met Trevor Guthrie, speelt in op het vrolijke lentegevoel wat iedereen in die periode heeft.

Blij

Armin van Buuren is zelf, vanzelfsprekend, erg blij met het behalen van de gouden plaat in Amerika: 'Toen ik begon met muziek maken als kind droomde ik altijd van het maken van een plaat die in Amerika een hit wordt. Ik ben ongelofelijk blij met en overrompeld door de liefde voor dit nummer dat voor ons allemaal erg persoonlijk is. Ik wil iedereen in de Verenigde Staten en in de hele wereld bedanken voor het supporten van dit nummer!’

This Is What It Feels Like komt van het album Intense wat meer dan een jaar in de Nederlandse Charts heeft gestaan. Intense is te downloaden in de iTunes Store.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws