OWSLA biedt 23 tracks gratis aan op internet

Eveline Meijer | 21 augustus 2014
music


Muziek wordt steeds vaker via internet aangeboden. Illegaal downloaden is de normaalste zaak van de wereld geworden en artiesten proberen dit voor te zijn door muziek aan te bieden via betaalde downloads. Het label OWSLA van Skrillex maakt een keer een uitzondering: zij bieden een gratis BitTorrent Bundle aan.

Good People. Good Times.

Artiesten als Zedd, Skrillex en Kill the Noise staan in de lijst met tracks die OWSLA aanbiedt. De bundel heet 'Good People. Good Times.' en is ter ere van de derde verjaardag van het label wat Skrillex in 2011 opzette. De nummers zijn dan ook een overzicht van wat het label de afgelopen drie jaar zoal heeft uitgebracht.

Korting, goodies en winnen

Naast de muziek krijg je, als je je emailadres opgeeft, ook 15 procent korting op de OWSLA-merchandise en een gratis lidmaatschap op Drip.FM voor een maand. Ook maak je kans op een Skrillex boxset, een OWSLA x Long Bomber Jacket en een OWSLA x Wonderland zonnebril.

BitTorrent Bundle?

De BitTorrent Bundle is een verzameling van verschillende soorten media, gepubliceerd door verschillende artiesten. Voor sommige bundels hoef je niet te betalen, bij anderen moet je een e-mailadres opgeven. Ook zijn er 'Pay Gates’ wat betekent dat je wel moet betalen voor je kunt downloaden. Omdat alle BitTorrent Bundles worden aangeboden met toestemming van de eigenaar van het product, is het helemaal legaal. Er wordt gewerkt met verschillende artiesten, schrijvers, developers en de mensen die hen representeren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws