Ferry Corsten's 'Corsten's Countdown' is terug!

Jooshua Franssen | 3 oktober 2014
music


Ferry Corsten's wekelijkse radioprogramma 'Corsten's Countdown', gelanceerd in 2007, is in meer dan 70 landen en over 200 FM radiostations wereldwijd te beluisteren. In het programma kunnen luisteraars het programma richting geven. Corsten's Countdown is namelijk een interactief radioprogramma.

Elke week selecteert Ferry zelf de beste en nieuwste hits die er op dat moment zijn, in de categorie EDM. Hieronder valt ook trance, house en progressive. Aan het einde van het programma vraagt hij de luisteraars te stemmen op hun meest favoriete track op www.corstenscountdown.com of www.ferrycorsten.com/app. De drie tracks met de meeste stemmen worden de week erna dan weer vrolijk herhaald in zijn 'Top 3'.

Zin om te luisteren?

ferry corsten countdownElke donderdag avond om 20.00 uur is 'Corsten's Countdown' bij Fresh FM te beluisteren. Aflevering gemist? No problem, via social media en Youtube, Soundcloud, Spotify en Itunes kun je, on demand, een uitzending (her)beluisteren. Als bonus kun je de uitzending ook volgen via de stream in de 'Ferry Corsten Mobile app'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws