Preview: 'Young Again' - Hardwell & Chris Jones

Eveline Meijer | 15 oktober 2014
music


Tijdens de uitzending van RTL Late Night gisteravond was voor het eerst de nieuwe single van Hardwell te horen. Deze single maakte hij met Chris Jones, een Britse zanger. 'Young Again', zoals de plaat heet, is vanaf 20 oktober verkrijgbaar.

Tegenstrijdig

'Young Again' heeft een lekkere beat, een fijne gitaarlijn onder de lyrics en een goede opbouw. Het nummer is wat tegenstrijdig: hoewel je van de beat blij wilt worden, wordt je het niet. Dat ligt aan de tekst die je laat nadenken over vroeger. Hoewel de plaat zeker in een club gedraaid kan worden, is het meer een track voor een avondje alleen thuis. De afwisseling tussen Chris Jones en Hardwell is prima: beiden komen goed naar voren en ze zijn mooi in balans. Het gebruik van de piano en de gitaar in de track maakt hem nog tegenstrijdiger, maar de beat zorgt ervoor dat je wel blijft bewegen.

https://www.youtube.com/2Cdx3Zw8h1Q

Chris Jones

Chris Jones is een rock en trance zanger uit Liverpool in Engeland. Niet alleen zingt hij, maar ook schrijft Chris nummers. Het is niet voor het eerst dat er een nummer één dj met Chris samenwerkt: eerder maakte hij al de track 'Going Wrong' met de toenmalige nummer één Armin van Buuren en Roger Shah. Tijdens 'Armin Only' trad Chris live op met Armin in verschillende landen, waaronder Nederland, Australië en Amerika.

'Young Again' is vanaf 20 oktober te koop via Beatport en in de iTunes store.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws