R3hab & Nervo – 'Ready For The Weekend' (Audiotricz Remix)

Peter Güldenpfennig | 21 oktober 2014
music


R3hab & Nervo leverden met 'Ready For The Weekend', inclusief de vocalen van Ayah Marar, een lekkere licht verteerbare track af die zich goed leent voor de vroege zaterdagavond. De track heet natuurlijk niet voor niets 'Ready For The Weekend'.

Des te verrassender dat Audiotricz ook (want Don Diablo remixte de track ook al) een remix voor de track doet. Een verrassing die wel teringgoed uitpakt trouwens. Want het origineel mag dan voor de vroege zaterdagavond zijn, de remix draai je gewoon voluit op primetime. De snelheid is omhoog gegooid en Audiotricz heeft er ook meteen een heerlijk scheurende, maar melodieuze, synth overheen gegooid. De stevige kick wordt begeleid door een opruiende 'hey'-sample die de track nog even wat vetter maakt.

Gaaf ook wat ze met de vocalen doen. Niet gewoon over de track gelegd of de track eromheen gebouwd. Nee, in plaats daarvan worden de vocalen van Ayah gewoon lekker gestretched, door een gate gegooid en ook gepitched voordat de track helemaal loskomt. Vet gedaan!

'Ready For The Weekend' (Audiotricz Remix) komt binnenkort uit op Spinnin' Records, een exacte datum is nog niet bekend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws