#FlashbackFriday:‭ ‬I AM Hardwell

Eveline Meijer | 31 oktober 2014
music


Het is inmiddels alweer anderhalf jaar geleden dat Hardwell begon met zijn‭ '‬I AM Hardwell‭'‬-tour.‭ ‬Het was een drukke en succesvolle tijd voor de dj en producer.‭ ‬In deze tijd werd hij namelijk twee keer nummer één dj van de wereld en kwam er een documentaire over hem uit.‭ ‬Inmiddels is hij klaar voor zijn nieuwe tour,‭ ‬United We Are,‭ ‬maar niet zonder dat we even terugkijken naar zijn eerste succesvolle I AM Hardwell-tournee.‭

I AM Hardwell

In April‭ ‬2013‭ ‬had Hardwell de kick-off van zijn tour I AM Hardwell in Amsterdam.‭ ‬Al snel ging zijn tour de wereld over en de dj kwam in steden als Singapore,‭ ‬Mumbai,‭ ‬Mexico City,‭ ‬Sao Paulo en London.‭ ‬Veel van zijn shows waren uitverkocht en toen hij voor de tweede keer op Tomorrowland stond in‭ ‬2013,‭ ‬kreeg deze set een miljoen views op Youtube.‭

Documentaire

Ook werd er een documentaire gemaakt door Robin Piree,‭ ‬een Nederlandse fotograaf en filmmaker.‭ ‬Tweeënhalf jaar lang werd Hardwell door Robin gevolgd en daar kwam‭ ‬I AM Hardwell:‭ ‬The Documentary uit.‭ ‬Het is een intiem portret van de superster met allerlei hoogtepunten uit zijn leven.‭ Natuurlijk staat de documentaire vol met muzikaal werk van‭ ‬de dj.‭ ‬In oktober vorig jaar ging de film in première.‭ ‬Niet alleen vrienden en familie waren aanwezig bij de voorstelling,‭ ‬ook collega's als Tiësto en Armin van Buuren kwamen een kijkje nemen.‭ ‬Als je deze documentaire nog niet gezien hebt,‭ ‬ga dat dan absoluut doen.‭ ‬Het is zeker de moeite van het kijken waard.

https://www.youtube.com/Z14bFoJ5KhE

United We Are

Inmiddels heeft Hardwell zijn nieuwe tour aangekondigd:‭ ‬United We Are.‭ ‬Op‭ ‬24‭ ‬januari is de kick-off in de Ziggo Dome en als die ook maar een beetje lijkt op zijn succesvolle I AM Hardwell tour,‭ ‬dan wordt dit zeker weer een groot feest. De kaartverkoop begint zaterdag en daar wil je snel bij zijn, want dit mag je niet missen!

Hardwell kondigde zijn nieuwe wereldtournee aan tijdens ADE, gelijktijdig met een artiestenalbum. 'Het afgelopen jaar is een ongelofelijk avontuur geweest waarbij ik naar zo veel mooie bestemmingen ben gereisd, tientallen onvergetelijke shows heb mogen geven en de meest bijzondere momenten met mijn fans heb beleefd. Het idee dat we vanaf januari weer de gehele wereld af zullen reizen met een nog grotere show is echt te gek! United We Are staat voor mijn persoonlijke connectie met fans die ik voel als ik voor hen draai en dit gevoel kan ik zowel via mijn album als de nieuwe tour keer op keer gaan opzoeken en herbeleven maar nog belangrijker: met hen delen. Die ultieme connectie en verbintenis via muziek is in essentie uiteindelijk waar ik het allemaal voor doe!' zegt Hardwell zelf over zijn nieuwe tour.

Wil je erbij zijn? Check dan de officiële I AM Hardwell-site!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws