Halloween 2014: what to do, what to wear?

Eveline Meijer | 31 oktober 2014
music


Vandaag is de engste dag van het jaar: Halloween! Dit betekent een weekend lang lekker feesten in de meest griezelige outfits. Maar wat nou als je die nog niet hebt? En welke muziek past er nu echt goed bij Halloween? Geen zorgen, wij helpen je! Geen idee welk feest te bezoeken dit weekend? Check onze wekelijkse Wednesday to Weekend!

Speciaal voor deze enge feestdag hebben we de vijf vetste outfits en accessoires op een rijtje gezet én een korte playlist gemaakt op YouTube. Zo kom jij Halloween wel door, tenzij je een echte griezel tegenkomt misschien.

Kleding en accessoires

Kleurlenzen1. Kleurlenzen

Mis je de finishing touch aan jouw kostuum? Probeer dan kleurlenzen! Deze lenzen zijn er zeker niet alleen in natuurlijke kleuren, maar ook in allerlei enge varianten. Maak je ogen bijvoorbeeld helemaal zwart of wit of maak er drakenogen van. Er zijn allerlei kleuren en designs beschikbaar, dus er zit sowieso wel iets voor je bij. Kleurlenzen kun je bestellen via Colorlens of scoor je bij feestwinkels.

2. Clown

Sinds films als IT is een clownspak een perfect kostuum geworden voor Halloween. Ook mensen zonder een echte angst voor clowns vinden ze stiekem een beetje eng, dus met zo'n kostuum ben je waarschijnlijk een grote hit. Ga als Pennywise, Mr. Jingles of een ander eng figuur uit een film. Opties genoeg!

3. Nep bloed

Geen inspiratie? Een oud carnavalskostuum verander je snel in een geweldige Halloween outfit met nep bloed. Dit is verkrijgbaar in kleine flesjes en het lijkt net echt. Wel een kleine waarschuwing: het is soms lastig om het uit je kleren te krijgen, dus gooi het vooral niet over je nieuwe kleding heen.

Vampier4. Dracula

Vampiers zijn echte Halloweenklassiekers. Niet alleen zijn ze gevaarlijk, maar ook erg sexy. Kostuums kun je voor zowel heren als dames gemakkelijk vinden, dus als je last minute nog een outfit moet regelen, is Dracula de perfecte optie!

5. Maskers

Wil je een avondje onherkenbaar zijn? Zet dan een vet masker op. Ga niet voor een aftands Michael Myers-masker, maar voor bijvoorbeeld een Walking Dead-exemplaar. Probeer origineel te zijn, want dat is natuurlijk het leukste. Zeker van horrorfilms en series zijn er genoeg maskers te vinden, dus dit hoeft zeker geen probleem te zijn.

Muziek

Verschillende artiesten binnen de dancemuziek hebben vette Halloweenplaten gemaakt. Wij hebben vijf vette, enge tracks voor je op een rijtje gezet zodat jij je vast kunt voorbereiden op de feesten van dit weekend!

https://www.youtube.com/playlist?list=PLkns8tERZJzegoEwm2skYXybyJuS4eL8w

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws