Club Trouw, bedankt voor een mooie tijd

Lucas Boon | 9 januari 2015
music


Mocht je de afgelopen weken onder een steen hebben geleefd of je hield gewoonweg het internet niet genoeg in de gaten: Club Trouw is dicht. Voorgoed. De club heeft duidelijk haar sporen achtergelaten, hier en daar wordt zelfs gesproken over 'the end of an era'. Wij zouden willen zeggen, oordeel zelf, maar feit is wel dat de club aan de Amsterdamse Wibautstraat bekend stond om kwalitatief goede muziek, maar ook om de weekenders die maar eindeloos doorgingen.

Er is de afgelopen tijd ontzettend veel over geschreven, ook door ons in 4.2014, dus dat gaan wij hier niet (meer) doen. Wel hebben we een aantal mooie filmpjes en setjes voor je.

Club Trouw Moet Blijven, de Facebook-pagina, laat weten: 'Let's keep the spirit alive', gevolgd door onderstaande sfeervolle video:

Bekijk ook even dit hilarische filmpje, opgenomen gedurende de allerlaatste weekender, waarin resident Seth Troxler aan de telefoon wordt gevraagd of er niet heel misschien nog een plekje vrij is op de gastenlijst:

Als je nog even in Trouw-sferen wil blijven hangen, check dan ook deze live-set van Nuno Dos Santos, opgenomen op 1 januari.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws