Hardwell geeft eerste tracks van zijn debuutalbum vrij

Eveline Meijer | 13 januari 2015
music


Tijdens een interview op het Ultra Music Festival maakte Hardwell bekend dat zijn nieuwe album inmiddels voor veertig procent af is. In december maakte hij de tracklist van zijn debuutplaat United We Are bekend. Maar nu is het wachten bijna voorbij en staan de allereerste nummers van United We Are online: 'Eclipse' en 'Sally'.

Wij hebben de tracks even gecheckt en kunnen er het volgende over zeggen. 'Eclipse' heeft een vrij lange intro, maar zeker geen vervelende. Het nummer bouwt in de eerste minuut overduidelijk op naar een keiharde break die zo door je speakers ramt. En daar zijn dan ook de heerlijke hoge tonen die we zo goed van Hardwell kennen. De rest van het nummer behoudt deze tonen, maar de diepe bas wordt zeker niet vergeten. Hardwell laat weer zien dat hij het waard is om de nummer één dj van de wereld te zijn, deze plaat zul je niet snel vergeten.

https://www.youtube.com/dngSjB2u4go

Sally

Met 'Sally' gaat Hardwell een hele andere kant op. Voor dit nummer werkte hij samen met de Britse vocalist en dj Harisson, maar gooide hij er ook een flinke portie gitaren doorheen. 'Sally' heeft de stoere vibe die we vaker horen binnen de rock en pop, gecombineerd met de harde en diepe bas die we zo goed kennen van Hardwell zelf. Halverwege het nummer worden de gitaren dan ook vervangen door de stevige beats van de beste dj van de wereld en zijn bekende hoge tonen, voorafgegaan aan een heerlijke harde break. Jammer is wel dat de track zo abrupt eindigt.

https://www.youtube.com/rZsqMKFaGuo

Het debuutalbum van Hardwell, United We Are, is al te reserveren via onder andere iTunes en Bol.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws