Creme Organization bestaat 15 jaar en viert dat met een compilatie

Peter Güldenpfennig | 20 januari 2015
music


Den Haag heeft nooit stilgestaan op het gebied van pionierende muziek. Zo is Bunker Records een begrip en kun je ook blind alles van Viewlexx scoren. Ook Creme Organization, het label van DJ TLR is een naam die staat met releases van ondermeer Orgue Electronique, Legowelt en Rude66. Dit label bestaat dit jaar vijftien jaar en viert dat op gepaste wijze.

Op een 'pay what you want'-basis brengt het label een eerste in wat vermoedelijk een serie compilaties gaat worden uit. Onder de naam There Is No Authority But Yourself vind je de compilatie op Bandcamp waarop je terecht kunt voor tracks van onder meer Legowelt, Drvg Cvltvre, Innershades en DJ Haus. De compilatie is zoals je verwacht van het label gritty, donker en rauw. Vuige electro voor liefhebbers die verder kijken dan de geijkte paden. En dat is vet!

Zoals gezegd wordt de compilatie uitgebracht op een 'pay what you want'-basis. Dus ja, je kan 'em gratis scoren maar als je een beetje cool bent doneer je gewoon een paar knaken voor deze vette compilatie. Scoor 'em hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws