Exclusive: Geck-o - 'The Funky Cat' + albumaankondiging

Peter Güldenpfennig | 20 januari 2015
music


Op 19 februari verschijnt Geck-o's eerste album op QULT Records, A New Wave. Liefhebbers weten dan al genoeg natuurlijk! Het geluid van de producer is veelzijdig en divers en gaat van dansvloer knallers tot melancholische sferen.

Vooruitlopend op de release van het album verschijnt op 26 januari eerst nog de single 'The Funky Cat'. Uiteraard hebben we de track vast even gecheckt en we kunnen hier het volgende over zeggen: hard, hard en nog eens hard. Maar ook: erg vet, veelzijdig en enorm dansbaar. Een ultieme partytrack dus, een daar houden we van!

Geck-o bewijst met het album een man met vele gezichten te zijn. Zelf zegt hij hierover: 'Dit album is een samenvatting van mijn muzikale avonturen van de afgelopen tijd, en ik ben trots het eindelijk te kunnen presenteren. Als je op zoek bent naar wat meer diepgang en diversiteit in dancemuziek, dan is dit album wat voor jou!'

QULT - THE XL EDITION #2

Een release als deze kan natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Daarom wordt het album gepresenteerd tijdens QULT – The XL Edition #2 op 21 februari in het Tranformatorhuis in Amsterdam. Hier wil je bij zijn natuurlijk, tickets koop je hier!

Scoor het album op 19 februari en ga uit je dak tijdens de showcase op 21 februari en ervaar het unieke geluid van A New Wave!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws