#FlashbackFriday Valentine Special: Sam Feldt's 'Show Me Love'

Peter Güldenpfennig | 13 februari 2015
music


Valentijnsdag staat voor de deur, het perfecte moment om dat meisje of die jongen jouw liefde te verklaren. En hoe doe je dat beter dan op muzikale wijze?

Deephouseproducer Sam Feldt biedt je de uitgelezen kans om nu eens op originele wijze de liefde te verklaren. Hij heeft namelijk een geweldige cover gemaakt van de Robin S-klassieker 'Show Me Love'. Het origineel is te gek, en zijn cover doet er niet voor onder.

Verklaar iemand de liefde

Het wordt echter nog mooier. Speciaal voor Valentijnsdag kun je jouw geliefde een bericht sturen in de video van 'Show Me Love'. Ga hiervoor naar de speciaal opgezette pagina, laat je bericht of gedicht achter plus de contactgegevens van jouw liefde. Vervolgens valt er een link naar de gepersonaliseerde video met jouw bericht in de digitale mailbox van jouw geliefde.

'Show Me Love'

Het origineel van Robin S kwam uit in 1993 en werd flinke een hit. We durven zelfs te stellen dat het nummer een echte evergreen is, want draai de track vandaag in een club en de dansvloer stroomt geheid vol! Inmiddels is het nummer dan ook talloze malen geremixt, maar de versie van Sam Feldt mogen we gerust rekenen tot een van de betere. De draai die hij het nummer heeft gegeven moet gehord worden om te geloven.

'Show Me Love' van Sam Feldt komt officieel maandag 16 februari uit op Spinnin' Deep.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws