Check die track: Yves Eaux - 'Ordinary People' ft. Collin de Vries

Eveline Meijer | 13 februari 2015
music


John Legend is bekend van tracks als 'Used to Love U', 'Save Room' en 'Wake Up Everybody', maar tegenwoordig ook van de remixen die van zijn platen worden gemaakt. Zo maakte Tiësto een remix van 'All of Me', waar hij een Grammy mee won. Nu is er weer een remix verschenen, deze keer door Yves Eaux.

Yves Eaux begint de plaat direct met een opbouw, waar de stem van Collin de Vries, die de vocals van John Legend voor deze track overneemt, goed bij wordt gebruikt. Een echte harde drop blijft echter uit; alleen de vocals, een beat en een hoge synth blijven te horen. Pas na een minuut komt er een echte bas onder de track, en dat is dan ook de drop. Een lekkere overgang, maar het had wat harder gekund.

Toch valt er verder weinig aan te merken op het nummer. De beat is steady, met een lekker tempo om op te dansen. Dat de track ietwat eentonig is, is in dit geval eigenlijk gewoon lekker. De plaat past zo in een lekkere house dansavond, je voeten blijven simpelweg niet stilstaan. Dit is overigens best opvallend, aangezien het origineel een ballad is.

'Ordinary People' van Yves Eaux featuring Collin de Vries is te beluisteren op Spotify en te downloaden via iTunes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws