Bereid je vast voor op de zomer met Into the Deep #2

Eveline Meijer | 20 februari 2015
music


Ben jij een liefhebber van deephouse? Dan word je helemaal gelukkig van de compilatie Into the Deep #2! Met tracks van dj's als Bakermat, Mike Mago, Funkerman, Don't Look Now en Kygo word jij met deze tracks klaargestoomd voor de zomer én een geweldige avond uit!

Helaas, de zomer is er nog niet. We zien nog geen zonnetje, de korte broeken en rokjes blijven nog even in de kast. Maar dankzij Into the Deep #2 is het zomerse gevoel er nu wel, want deze compilatie begint met heerlijke tracks die je heimwee bezorgen naar het warme weer en het zachte gras. Het tempo ligt nog niet heel hoog, maar wordt opgebouwd gedurende de compilatie. Bakermat trapt af met 'Teach Me', een nummer één-hit in België - en terecht! 'Teach Me' wordt gevuld met een een vrolijke beat en prachtige gospel vocals van onder andere elfvoudige Grammy-winnares Shirly Ceasar. Maar ook MK geniet mee van 'Teach Me', zijn remix van deze plaat is later op de compilatie te vinden. Twee keer genieten dus!

Tracklist

01. Bakermat - Teach Me
02. Kygo - Firestone feat. Conrad
03. Mike Mago - The Gift (Mark Knight Remix)
04. Nora En Pure - True (Mark Lower Remix)
05. Funkerman - Coming Home
06. Wild Culture - The Tide
07. Don’t Look Now feat. Tom Tyler - Feels Like
08. EDX - Collateral Effects
09. Spada - Feels Like Home (Red Velvet Dress) Bakermat Remix
10. Fedde le Grand & Mr.V - Back & Forth (Hardsoul Remix)
11. Moonwalk - For me
12. Modul Kollektiv - Ride
13. Bakermat - Teach Me (MK Remix)
14. Inpetto Feat. Bryan Finlay - Never Too Late (Jerk & Bastard Remix)
15. Chris Creek - Hush
16. RÜFÜS - Take Me (Cassian Remix)
17. Modul Kollektiv - Farbenfroh
18. Solstay & VMS - Chasing
19. Beauriche - Can't Give It Up (Original Mix)
20. Goose Bumps & Squib - I am Gonna Make It
21. Antonio Eudi ft. Samuel J - Colorful Vibration (DJ PP Remix)
22. Funkerman feat. J.W. - The Masterplan
23. RÜFÜS - Desert Night (Avon Stringer Remix)

Die gospel vocals horen we ook bij Bakermat's remix van 'Feels Like Home' door Spada, die het ook hier weer erg goed doen. De plaat is vrolijk en doet je verlangen naar een avond op een buitenfestival, met de avondzon op je gezicht en een koud biertje (of wijntje) in je hand. Into the Deep #2 gaat verder met deze club-sfeer, waarmee jij je perfect kunt voorbereiden op een geweldig feest. Zo ligt het tempo bij Hardsoul's remix van 'Back & Forth' door Fedde le Grand & Mr. V een stuk hoger, en wordt er veel gebruik gemaakt van een lekkere diepe bas en veel claps.

Zomerse compilatie

Into-The-Deep-Vol2 600 x 600Into the Deep #2 is een heerlijke, zomerse compilatie, ook al is het nog winter. De tracks zijn afwisselend, waardoor de compilatie nooit verveeld en je steeds blijft verrassen. Fijn is dat de platen lekker in elkaar overlopen, waardoor er een perfecte opbouw gemaakt wordt voor een heerlijke clubnacht. Het zou ons dan ook niet verbazen als je veel van deze nummers binnenkort op jouw favoriete festival hoort. Maar ook voor een middagje chillen met wat fijne muziek is Into the Deep #2 perfect, aangezien het gewoon heerlijke muziek is waar je met plezier naar luistert. Liever genieten van een complete mix van de tracklist? Die is ook te vinden op de compilatie!

Into the Deep #2 is vanaf vandaag te koop via iTunes, maar ook te beluisteren op Spotify. Meer weten over Into the Deep? Check dan de website van Be Yourself Music!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws