Kijken: Miss Djax – 'Accelerate'

Peter Güldenpfennig | 27 februari 2015
music


Je kunt als artiest je nieuwe tracks op Beatport en Soundcloud zetten en het daarbij laten. Leuk, maar nog leuker is het om er een clip aan te hangen zoals Miss Djax doet. Eerder deed ze dat met het vette 'Overdrive' en het al net zo gave 'Forbidden Dance'. En nu dus met haar nieuwe release 'Accelerate', die net zo leuk is om naar te kijken als om naar te luisteren.

De clip lijkt in eerste instantie een rustige roadmovie, maar zoals zo vaak zit het 'em in de details. Zo kunnen we Lament Configuration die aan de achteruitkijkspiegel hangt erg waarderen als Clive Barker-fans! Maar als gear-junkies spreekt een kofferbak vol TR-303's ons toch wel het meeste aan. Wij zijn niet de enigen trouwens, de letter van de wet denkt er net zo over getuige de video.

Ben je eerder van de audio, dan kom je trouwens ook echt wel aan je trekken. We noemden 'em al, de TR-303, die ook veelvuldig langskomt in 'Accelerate'. Maar vergis je niet, de track is geen throwback naar acid van toen, eerder een knik naar hoe acid vandaag de dag kan klinken, en dat klinkt goed,heel goed!

'Accelerate' is nu uit en ondermeer te scoren op Beatport!

Connect met Miss Djax

Bezoek: missdjax.com 
Like: facebook.com/Miss.Djax
Luister: soundcloud.com/missdjax
Volg: @DJMissDjax

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws