Check die track: 'Home' – Madeon

Eveline Meijer | 12 maart 2015
music


Emotionele house, dat kom je niet vaak tegen. De Franse Madeon deed het, en dat klinkt verrassend goed! 'Home' gaat over zijn (tijdelijke) wens om de muziek op te geven, zo vertelt de producer en dj op Twitter.

Madeon blijkt zichzelf met enige regelmaat 24 uur lang in de studio op te sluiten, om zo twee tot drie nieuwe tracks te maken. In een moment van 'slaaptekort, creatieve frustratie en isolatie' schreef hij zijn nieuwe track 'Home' en het resultaat is prachtig. Nee, dit is geen track die je in een club of op een festival luistert. Dit is er een voor thuis, om naar te luisteren en van te genieten. Noemenswaardig is ook dat hij de vocals zelf heeft opgenomen, 'want ik was alleen in de studio en ik had een microfoon'. Hoewel Madeon op Twitter benadrukt dat hij zichzelf niet als een zanger ziet, is het resultaat een prettige stem die perfect bij de track past en prettig is om naar te luisteren. Madeon, dit mag je vaker doen!

Madeon

Madeon is een twintigjarige Franse dj en producer die onder meer bij het label van Deadmau5, mau5trap, zit. Dit jaar wordt het debuutalbum genaamd Adventure van de Fransman gereleased. 'Home' is één van de tracks die daarop te beluisteren is.

https://www.youtube.com/Cxq3GIxlv20

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws