Martin Garrix en Usher leveren de perfecte collab

Lucas Boon | 17 maart 2015
music


We leven in 2015 en dat betekent: artiesten denken niet meer in hokjes. Hardwell geeft aan dat hij wil samenwerken met volkszanger Guus Meeuwis en Martin Garrix is met r&b-ster Usher de studio ingedoken. 'Dont Look Down' zat er al een tijdje aan te komen. Via de sociale kanalen wist Martijn zijn fans te teasen met de nodige foto's en korte filmpjes - dinsdag 17 maart stond dan ook al een tijdje in onze agenda onderstreept.

En het resultaat mag er wezen. Kon ook eigenlijk niet anders. Usher heeft al vaker bewezen dat hij goed overweg kan met het genre edm, denk bijvoorbeeld aan zijn hit met David Guetta: 'Without 'You' (goed voor 175 mil views).

'Dont Look Down' start met rustige akkoorden zoals we van Martijn gewend zijn, en Usher's vocals varen daar goed bij. Een kleine minuut houdt Martin zich in op deze manier, waarna hij de track overneemt met meer pompende beats. De twee wisselen elkaar op een prettige manier af en geven de ander de ruimte om te 'shinen'. Perfecte collab.

Valt er dan niets te klagen? Nee, als het op Martin Garrix' skills aankomt niet. Maar de 'oh oh oh's' van Usher kennen we nu wel. But who cares, de mannen hebben een zomerhitje te pakken, als je het ons vraagt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws