Check die track: David Guetta - 'Hey Mama' ft. Nicki Minaj & Afrojack

Lucas Boon | 22 maart 2015
music


Afrojack lijkt de laatste tijd weer lekker veel in de studio te vertoeven, en dat is een gegeven waar wij alleen maar achter kunnen staan. Vorige maand dropte hij zijn remix van Mr. Probz’ 'Nothing Really Matters', vandaag is de single 'Hey Mama' (ft. Nicki Minaj) uitgekomen afkomstig van David Guetta's album Listen. De plaat bestond al uit een aantal interessante featurings, maar die van 'Hey Mama' deed bij ons toch de meeste nieuwsgierigheid opwekken.

davidguetta

Dit trio bestaat uit louter wereldsterren, dus met alleen al dat gegeven staan ze 1-0 voor. Aardig om erbij te vermelden is dat de Nederlandse componist Girgio Tuinfort heeft meegeschreven aan 'Hey Mama' - de man die eerder heeft gewerkt aan successen van Afrojack maar ook bijvoorbeeld Avicii.
Vraag is vervolgens of de drie de torenhoge verwachtingen weten te overtreffen. En hoe doe je dat? Juist, door met iets nieuws te komen. Verschillende stijlen worden er gerepresent op ’Hey Mama’ - het gaat van dancehall naar hiphop tot het vertrouwde edm-geluid.

En dat hebben Nick, Nicki en David dondersgoed begrepen. Het resultaat is een originele club-banger met een refreintje dat na ruim drie minuten hoe dan ook in het hoofd blijft hangen. Afrojack, meer van dit soort collabs please. I like the dirty rhythm you play!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws