Hardwell brengt samen met zijn fans 'Revealed Recordings 5 Year Anniversary' uit

Lucas Boon | 2 april 2015
music


Revealed Recordings, het dance label van nummer één dj Hardwell, bestaat welgeteld vijf jaar - reden voor een feestje dus. Het jubileum wordt gevierd met het mixalbum Revealed Recorings 5 Year Anniversary, waarbij Hardwell zijn fans vroeg om de samenstelling van de honderd beste Revealed-tracks mede te bepalen. Het resultaat daarvan kun je vanaf vandaag checken op Spotify (of gewoon hieronder).

Hardwell zelf laat weten: 'Ik droomde er altijd van mijn eigen label te runnen, nieuwe artiesten een platform te geven en ze op weg te helpen, en uiteraard goede muziek uit te brengen en deze aan de wereld te laten horen. Geen kwantiteit maar kwaliteit.'

En dat is helemaal goed gekomen. Revealed Recorings 5 Year Anniversary is een veelzijdige plaat - waar te beginnen? Natuurlijk vind je er tracks op van Hardwell, maar ook Dyro, Dannic en Blasterjaxx doen een duit in het zakje. Hits, hits, hits! En met het weekend dat voor de deur staat heeft Hardwell een mooi moment uitgekozen om deze knaller van een plaat uit te brengen. Enjoy!

https://play.spotify.com/user/hardwellofficial/playlist/6JjD2iTY6MFdKmA1u2pQYj

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws