Noisecontrollers kondigt nieuw album aan

Peter Güldenpfennig | 23 april 2015
music


Ruim een jaar geleden bracht Noisecontrollers zijn album All Around uit. Daarna heeft Bas Oskam duidelijk niet stil gezeten, want de opvolger is ook alweer in aantocht. Het album heet All Night Long en wordt digitaal uitgebracht.

We zeggen wel 'daarna', maar we hadden net zo goed 'daarvoor' kunnen zeggen. Het album is namelijk een overzicht van tracks gemaakt tussen 2013 en 2015. Sleutelwoord in dit album is muzikale diversiteit, waarbij muzikale grenzen niet bestaan en er in principe alles mogelijk is. Een hele goede reden om uit te kijken All Night Long.

De tracks zijn gevormd uit de persoonlijke inspiratie van Noisecontrollers, benaderd en geproduceerd met de hoge kwaliteit die we van hem gewend zijn. Het album dropt 1 juni, dus dat duurt nog even, maar de titeltrack van het album is al wel uitgebracht en is te scoren op iTunes.

In de tussentijd raden we je aan een kijkje te nemen op de geheel vernieuwde website van Noisecontrollers. Schrijf je ook vooral in voor de All Access-area om toegang te krijgen tot exclusieve content.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws