Gabriel & Castellon droppen met 'Shut Your Eyes' een fijne feelgood plaat

Lucas Boon | 29 mei 2015
music


Klassiekers remixen, het is niet voor iedereen weggelegd. En als je het doet, dan moet je het goed doen, moeten Gabriel & Castellon ongetwijfeld gedacht hebben. Want je wagen aan een plaat als Snow Patrol's 'Shut Your Eyes', zoiets moet je durven.

'Met de wens om van deze plaat een crowd charmer te maken in de live sets besloten de jongens om er een zeer melodische en gevoelige deephouse versie te maken met het oog constant op het volledige respect voor het origineel', zo laat Spinnin' Records, het label dat de track al gauw oppikte, via een persbericht weten.

Sympathiek: voor de videoclip hebben Gabriel & Castellon een beroep gedaan op fans en vrienden om content voor de clip aan te leveren. Zie hierboven het resultaat. Een wat amateuristische video, en dat bedoelen we positief. Wat je ziet zijn echte beelden van echte mensen. En ja inderdaad, ook van ogen die dicht (en weer open) gaan.

'Shut Your Eyes' is een lekkere deephouse plaat voor op het strand. Of voor zondagmiddag. Of voor op de afterparty morgenochtend, moet ook kunnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws