Diplo en DSHRZ gaan los op Spinnin' Sessions

Lucas Boon | 12 juni 2015
music


Spinnin' Sessions ken je natuurlijk, en als je dat niet kent, dan ken je Spinnin' Records. Het label heeft sinds 2013 zijn eigen radioshow waarop iedere week een nieuwe Spinnin' Sessions verschijnt, en voor #109 heeft niemand minder dan Diplo een guest-mix in elkaar gezet. Nu schrijven we niet iedere week over Spinnin' Sessions, maar wanneer mister Major Lazer himself langskomt, blijft onze aandacht toch nét iets langer hangen.

Check 'm:

Wanneer wij vragen naar de mening van Spinnin' Records zelf, dan zeggen zij 'its exactly what you'd expect from the guy'. Dat is mooi verwoord, maar wat vinden we er zelf van?

'Don't You Need Somebody To Love' in een nieuw jasje is natuurlijk een geslaagde intro. Wat volgt zijn lekkere big room beats, en dat niveau blijft aanzetten. Het mooie aan Spinnin' Sessions is nog eens dat ze iedere week een track uit de welbekende Talent Pool draaien en ditmaal is dit werk van DSHRZ (vanaf 19 min.). Tot nog toe bij ons geen bekende naam, maar na het checken van zijn remix van 'I Could Be The One' (je moet het maar durven), zijn wij al enthousiast.

Spinnin' Sessions, we houden jullie in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws