Lose Control van Wildstylez blijf je maar draaien

Eveline Meijer | 25 juni 2015
music


Wildstylez bracht eerder deze maand zijn nieuwe album Lose Control uit en het is er eentje waar je wel met volle teugen van moet genieten. Niet alleen wil je deze plaat steeds opnieuw beluisteren, je wilt hem in je collectie hebben en houden.

Lose Control begint meteen hard, een intro heeft Wildstylez duidelijk niet nodig. En dit past bij de plaat; hoewel hij boordevol met afwisseling zit, is hij vooral kei- en keihard. Dit album zit boordevol drops, diepe bassen, hogere synths en energie.

Liefde in het spel?

Opvallend is dat er verrassend veel nummers over liefde gaan. Bij deze tracks worden dan ook de meeste vocals gebruikt, al vind je die op het gehele album terug. Maar het zijn geen zoetsappige liefdesliedjes, ze klinken precies zoals je dat van Wildstylez gewend bent. Bovendien brengen tracks als 'Perfect Love', 'One' en 'Every Step I Take' de nodige afwisseling die een album nodig heeft. Daardoor wordt hij nooit saai en dat is waar wij van houden. Maar het is tegelijkertijd leuk en jammer dat er weinig nummers opstaan die Wildstylez alleen gemaakt heeft. Het is interessant om zijn stijl gemixt met die van anderen te horen, maar soms willen we ook alleen Wildstylez en dat gebeurt op Lose Control maar drie keer. Toch zijn de collabs interessant en zeker goed. Zo werkte Wildstylez samen met Max Enforcer, E-Life, Audiotricz en Brennan Heart, en dat heeft voor goede tracks gezorgd.

Party hard!

Heb je een goed humeur nodig? Ben je je aan het voorbereiden op een vet feest? Of gewoon zin om los te gaan? Dan is Lose Control ideaal. Zoals gezegd is deze plaat hard, maar hij is ook erg vrolijk. Vanaf 'Get Down' wil je eigenlijk alleen maar die dansvloer op en meestampen op die harde beat. We kunnen je vertellen: bij het laatste nummer, 'Let the Bass Go', is dat nog steeds niet voorbij. Lose Control blijf je maar opzetten, want het vrolijke, zomerse festivalgevoel dat je hierbij krijgt wil je niet meer kwijt. Dit is absoluut een album voor jouw collectie en misschien wel hét hardstyle-album van de zomer van 2015.

Lose Control is verkrijgbaar via iTunes, Beatport, Hardstyle.com en Juno.

Tracklist

1. 'Get Down' (with Max Enforcer)
2. 'Crash Test'
3. 'One' (feat. E-Life & Noah Jacobs)
4. 'Roots'
5. 'Perfect Love' (with Demi Kanon)
6. 'Every Step I Take' (feat. Bright Lights)
7. 'Play My Record'
8. 'Turn the Music Up' (with Audiotricz)
9. 'Lies or Truth' (with Brennan Heart)
10.'Santiago'
11. 'Ready To Go' (with Zany feat. DVB Rocks!)
12. 'Take Control' (with Noisecontrollers)
13. 'Forever' (TNT Remix)
14. 'Let the Bass Go' (feat. MC Villain)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws