Dash Berlin remixt Martin Garrix' 'Don't Look Down'

Lucas Boon | 10 juli 2015
music


'Dont Look Down' kan je onmogelijk onopgemerkt voorbij zijn gegaan, de hit van Martin Garrix en Usher die deze zomer over alle festivalvelden door de speakers schalt.

En zoals dat gaat bij hits, komen de nodige remixes ook al gauw om de hoek kijken. Ditmaal is het niemand minder dan Dash Berlin die zich waagt aan het origineel. Het mag gezegd: tot aan 1:50 laat hij de track in stand, en hoor je eigenlijk nog nauwelijks Dash's invloeden in de remix. Vanaf dat moment wordt echter wel het roer omgegooid en zet Dash Berlin de nodige beats onder de toch al fijne track.

Een prima remix dus. Het gevaarlijke aan grote hits remixen is enerzijds dat je de maker van het origineel niet in de wielen wil rijden, aan de andere kant wil je als dj toch echt wel je stempel drukken op 'jouw' remix. En Dash Berlin heeft hier de perfecte gulden middenweg in gevonden.

 

Over Dash Berlin gesproken, gisteravond liet het management van Dash Berlin op zijn Facebook-page weten dat hij 'vermist' zou zijn. 'We hope to find him before the sunset'. Echter is het laatste nieuws omtrent dit verhaal dat Dash weer terecht is, gezien zijn laatste bericht op Facebook:

dashberlinvermist
Wat er nu eigenlijk precies gebeurd is, is dus niet duidelijk, maar indien nodig houden we je op de hoogte.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws