Mary Go wild lanceert 'vinylclub'

Lucas Boon | 13 juli 2015
music


De naam 'Mary Go Wild' kun je kennen als techno-klassieker van Grooveyard uit 1996, maar in Nederland staat Mary ook bekend als boek én als winkel aan de Amsterdamse Zeedijk waar vinyl, merchandise en eigenlijk alles wat met dance te maken heeft wordt verkocht.

Dat Mary vernieuwend is wisten we al en we zijn dan ook blij verrast met het laatste nieuws dat ons omtrent de winkel heeft bereikt. 'Vandaag blazen we het stof van een klassiek concept: de vinylclub. Elke maand zal ons team van muziekverslaafden en liefhebbers van de nacht een must-have op vinyl cureren, die jij vervolgens - hoppa - in de bus krijgt', zo laat Mary in een persbericht weten.

Veel vette muziek dus voor echte vinyl-junkie! Lid word je vanaf €12,50 per maand en daarvoor krijg je maandelijks een plaat in de bus. 'Een must-have die niet mag ontbreken in jouw platencollectie.' Je moet hiermee dus wel blind vertrouwen op de muzieksmaak van Mary Go Wild, maar als jij weleens het boek hebt gelezen of in de winkel bent geweest, weet je dat je hierin niet teleurgesteld wordt.

Voor meer informatie over het initiatief ga je naar de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws