Niet iedereen is blij met Avicii's remix van 'Insomnia'

Peter Güldenpfennig | 29 juli 2015
music


Faithless is terug en doen op het moment verschillende festivals aan door heel Europa. Zelf noemt de band hun terugkeer 'Faithless 2.0', maar laten we eerlijk zijn: er is niets veranderd, behalve dan dat hun website best wel vet is geworden.

De terugkeer van Rollo, Maxi Jazz en Sister Bliss gaat gepaard met een album vol Faithless-remixes die verzameld worden op een album en in september uitkomt. Een van de remixers is Avicii, die 'Insomnia' onder handen heeft genomen en dropte tijdens zijn set op Tomorrowland afgelopen weekend. Die remix valt niet echt goed bij de fans.

Een van de meest gehoorde klacht is dat het een 'classic' is en Avicii er met zijn poten vanaf had moeten blijven, maar ook de vreemde keuze van Avicii om Maxi Jazz' vocalen naar beneden te pitchen valt niet heel goed. Over die eerste klacht kunnen we kort zijn: hij is gevraagd voor de remix, klaar. Die tweede klacht kunnen we ons wel in vinden, het komt wat onnodig over. Toch is de remix niet zo slecht als dat sommige mensen beweren. Maar laat je niet leiden door de mening van een ander en check het zelf:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws