Check die track: N-Sure feat. Alexis – 'Back Around'

Mark Hofman | 16 september 2015
music


De edm-scene bestaat uit ontzettend veel labels en sinds begin 2015 is er een nieuw label bij. MXUP Records. Het label begon sterk met een track van Dirt Delux genaamd 'Awakening'. Op dit moment is er een nieuwe track bij van N-Sure feat. Alexis genaamd 'Back Around'. Wij waren benieuwd naar de track en checkte hem voor jullie.

'Back Around' is een future house-track met vocals van Alexis. De track is gewapend met een lekkere melodie. Het gitaarriffje dat de hoofdrol speelt, is catchy en rustig. De percs in de track spelen een hoofdrol in de opbouw naar de drop, die opnieuw bestaat uit percs, maar ook uit een aantal synths. De track bouwt op met verschillende uplifters en effecten. Deze afwisseling maakt de drop, in combinatie met een goede kick, lekker om naar te luisteren. De track wordt vervolgens weer afgebouwd en gaat verder met de tweede verse. De vocals passen ontzettend goed bij de track en maken hem daarom ook helemaal af.

De track is geen klapper voor in de club, maar heerlijk om te luisteren als je onderweg bent of je thuis zit te relaxen.

Check de gehele track en laat ons weten wat jij er van vindt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws