ODESZA komt met een tour, een deluxe album en een nieuwe track

Mark Hofman | 23 september 2015
music


ODESZA heeft een goede zomer achter de rug, zeker in de Verenigde Staten. Zo performden ze op elk groot festival wat er is zoals: Coachella, Outside Lands, Bonnaroo, Lollapalooza en veel meer. Ook in Europa bleef het niet stil rondom ODESZA, zo waren ze te bewonderen op Melt,Montreaux Jazz Festival, Pukkelpop en Positiv.

Vandaag hebben ze hun nieuwe track 'Light' aangekondigd, dat samen gemaakt is met de Zweedse groep Little Dragon. Deze is te horen in de show van Pitchfork en Annie Mac's radio 1 show. Het blijft niet bij een track alleen. Zo kondigde ODESZA ook hun nieuwe ep aan genaamd The Light. De ep komt uit op Vinyl en zal in de herfst verschijnen. De deluxe versie van het debuutalbum In Return is al sinds 18 september te koop en ook daar zal je de nieuwe track aantreffen.

Bron: The Bangin Beats

Het debuutalbum is nu ongeveer een jaar uit en gaat ontzettend lekker. In Return staat nog steeds in de top 10 van de iTunes Electronic Charts, heeft meer dan 101 miljoen plays op Soudncloud, 71 miljoen views op Youtube en 42 miljoen plays op Spotify in de afgelopen negentig dagen. Een heel goed begin zou je het wel kunnen noemen.

ODESZA gaat in oktober Europa door om te touren. Wanneer jij ze live kan zien, kan je hieronder checken!

 

ODESZA IN RETURN WORLD TOUR – EUROPEAN DATES

Fri. Oct. 9 - Brussels, Belgium @ VK

Sat. Oct. 10 - Paris, France @ Le Trianon

Sun. Oct.11 - Esch-sur-Alzette, Luxembourg @ Rockhal

Wed. Oct. 14 - London, United Kingdom @ KOKO

Thu. Oct. 15 - Berlin, Germany @ Kesselhaus

Fri. Oct. 16 - Amsterdam, Netherlands @ Paradiso

Sat. Oct. 17 - Cologne, Germany @ Club Bahnhof

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws