Van basketbal naar edm: Shaquille O'Neal brengt zijn eerste track uit

Mark Hofman | 24 september 2015
music


Shaquille O'Neal is op zijn 43e al met pensioen, zo werkt dat nu eenmaal in de topsport. De NBA-ster is klaar met basketballen en richt zich tegenwoordig op edm. Zo staat O'Neal als DJ Diesel op TomorrowWorld en nu heeft hij zijn eerste track gereleased.

De track draagt de naam 'My Squad's Lit' en is samen met Kyroman geproduceerd. De track is een trap-productie met een opvallende, lekkere kick. De track is voorzien van de stem van SHAQ en een pittige baslijn. Persoonlijk vinden we de track lekker, maar je moet er van houden.

Shaquille O'Neal is een man die best veel kan. Zo heeft hij drie NBA FINALS MVP awards gewonnen in vier kampioenschappen, hij kreeg platina voor een rap-album als Shaq Diesel, werd een icoon op tv voor reclames, vertolkte een rol in The Lego Movie en is nu ook dj en producer. De naam dj Diesel is afkomstig van zijn artiesten naam als rapper.

Bron: NBA

Shaq gaat dus lekker en is zich druk aan het voorbereiden op zijn TomorrowWorld-act. Bij die voorbereiding krijgt hij hulp van The Chainsmoker en dat artikel lees je hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws