Zedd wil geen leeftijdsgrens voor zijn shows

Mark Hofman | 3 oktober 2015
music


Eén van de meest besproken problemen van de dance scene is toch wel de leeftijdsgrens, een probleem dat vooral in Amerika groot is. Steeds meer festivals kiezen ervoor om bezoekers binnen te laten die minimaal 21 jaar oud zijn, maar als het aan Zedd ligt is er geen leeftijdsgrens.

De leeftijdsgrens heeft vooral te maken met het drinken van alcohol, in Amerika bijvoorbeeld is het verboden om te drinken onder de 21 jaar. Zedd is het daar niet mee eens en wilt dat zijn shows totaal geen leeftijdsgrens hebben. Het begon allemaal toen de artiest tweette dat zijn shows in Orlando en Miami voor zestien jaar en ouder waren. Volgens Zedd moet iedereen van een show kunnen genieten en is het ontzettend ouderwets dat je op je zestiende niet naar een feestje kan. Shows van de artiest zorgen er niet voor dat jongeren gaan drinken, dat kunnen ze overal, aldus Zedd zelf.

Het mag duidelijk zijn, als het aan Zedd ligt mag iedereen naar zijn shows komen. Helaas voor Zedd mag hij dat niet zelf bepalen, maar doet de staat dat waar hij optreedt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws