Armin van Buuren laat de titel-track horen van zijn nieuwe album

Mark Hofman | 5 oktober 2015
music


Armin van Buuren heeft een voorproefje gegeven van 'Embrace', de titel track van zijn nieuwe album. Op TomorrowWorld liet de dj de nieuwe plaat horen en deelde dit vervolgens op zijn YouTube- kanaal. 'Embrace' is een heerlijke trance-track met een duidelijk aanwezige Armin van Buuren sound.

https://www.youtube.com/watch?t=75&v=R1jqlY__FMQ

Erik Vloeimans

Armin van Buuren heeft de track 'Embrace' samen met Eric Vloeimans geproduceerd, een Nederlandse jazz-trompettist. Vloeimans begon een trompetstudie aan het Rotterdamse Conservatorium op de afdeling klassieke muziek, maar stapte later over naar de jazz-afdeling. Nadat Vloeimans in Nederland zijn studie had afgerond, besloot hij om door te leren in New York.

 

Beeld: North Sea Jazz 

De muziek van de trompettist is goed te plaatsen tussen jazz en pop, een muziekstijl die de trompettist erg goed beheerst. Vloeimans heeft veel succes gekend in zijn carrière, zo heeft hij een VPRO/Boy Edgar prijs, een Bird Award en de Gouden Notekraker op zijn naam staan.

Embrace

Embrace is alweer het zesde album van de Nederlandse trance-artiest, de titel staat voor het omarmen van verschillende soorten instrumenten en toevoeging op de huidige sound. De producer heeft met veel artiesten samen gewerkt voor het nieuwe album, denk daarbij aan Mr.Probz, Kensington, Hardwell en Erik Vloeimans. Het album verschijnt op 29 oktober.

Wil je meer weten over het album? Check dan hier het artikel dat we er over schreven.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws