Oliver Heldens & Tiësto previewen nieuwe track

Mark Hofman | 20 oktober 2015
music


We schreven er begin deze maand al over: Oliver Heldens en Tiësto gaan eindelijk een track maken samen. De samenwerking tussen de twee producers zat er al een tijd aan te komen aangezien Tiësto de jonge producer ontdekte in 2013 met de track 'Gecko'.

Oliver Heldens heeft met de samenwerking zijn grootste collab tot nu toe te pakken. Vanaf de aankondiging zijn we benieuwd met wat voor track de Nederlanders komen. Oliver Heldens staat bekend om zijn futuristische sound, terwijl Tiësto tegenwoordig een meer bigroom sound hanteert. Onze vragen worden beantwoord in de preview van de track, die Heldens gisteren (maandag 19 oktober) op zijn Facebook plaatste.

'Tiësto, let's dance!' :D #Wombass

Posted by Oliver Heldens on Monday, October 19, 2015

De preview is een video waarin je te zien krijgt dat de twee dj's de dancemoves backstage aan het oefenen zijn op het Amsterdam Dance Event. Tijdens de gig voeren de heren de moves perfect uit en gaat het publiek los. De video is vergezeld met een preview van 'Wombass' op de achtergrond. Wanneer de volledige track uit komt weten we niet, maar het belooft een heerlijke track te worden. De video kun je hier checken.

Tiësto maakte laatst ook een track met Don Diablo, daar lees je hier meer over

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws