The Weeknd op het nieuwe album van Major Lazer

Mark Hofman | 3 november 2015
music


Major Lazer is niet alleen bezig met een deluxe album van Peace Is The Mission, de groep is ook druk bezig met een nieuw album. Music Is The Weapon is de titel en voor het album zat Diplo met niemand minder dan The Weeknd in de studio.

The Weeknd bracht op 28 augustus van dit jaar zijn album Beauty Behind The Madness uit en op dat album stond één nummer dat voor zijn wereldwijde doorbraak zorgde. 'I Can't Feel My Face' werd een internationale hit en daarmee zette de Canadees zichzelf volledig op de radar, en nu dus ook bij Major Lazer.

De mannen van Major Lazer zitten niet stil, zeker niet als het om produceren gaat. Het album Peace Is The Mission kwam uit en werd een groots succes. 'Lean On' werd een wereldwijde hit en een deluxe versie van het album kon dus niet uitblijven. Nu zijn ze bezig met een nieuw album voor 2016, met onder andere dus een track met The Weeknd.

Diplo onthulde bij AMP Radio. De plannen voor de komende tijd:

'We’ve got a little more gas in Major Lazer, we’ve got another single coming out. We’re reissuing that album, so there’s five new tracks. Then we have a new album we’re going to put out next year around August or September and a single around Coachella with The Weeknd, so that’s going to be dope.'

Het vorige album van Major Lazer was keihard en daarom zijn we heel benieuwd, wat voor album Music Is The Weapon gaat worden. Luister hieronder naar Peace Is The Mission.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws