Adele in the mix

Mark Hofman | 13 november 2015
music

Als er één nummer is dat in de afgelopen weken gigantisch populair is geworden, dan is het 'Hello' van Adele wel. De Britse zangeres keert terug na een kleine break en verovert de wereld weer zoals ze dat voorheen ook deed. Voor producers is de track perfect om te remixen en daarom zijn er al veel varianten uitgebracht. Wij zetten de lekkerste voor je op een rij. 

'Hello (Laibert Remix)' 

De deep/future-house remix van Laibert is een meesterwerkje. De vrijwel onbekende dj zette de remix op 1 november online en is inmiddels al meer dan 250 duizend keer beluisterd. De remix loopt lekker door, zonder enige breaks of stiltes en dat maakt hem zo tof. De nadruk wordt vooral gelegd op de piano's in de track en dat is simpelweg geweldig om te horen. Check de mix hieronder. 

'Hello (Paul Damixie Remix)' 

Nog een remix van een vrij onbekende dj: Paul Damixie. Ook deze remix valt goed in de smaak bij ons op de redactie. Damixie heeft de track in een deep house-jasje gestoken, waarbij er vooral gefocust wordt op de baslijn. Geweldige overgangen en breaks maken de mix helemaal af. Check hem hieronder. 

'Hello (MORTEN Remix)' 

Dat 'Hello' geschikt is om te remixen blijkt wel uit de versie van MORTEN. Hij steekt de track in een future house-jasje en dat werkt uitstekend. Ook deze remix bevat een heerlijke baslijn en is zeker aan te raden! 

'Hello (W&W & Kenneth G Bootleg)'

Niet alleen de kleine, maar ook de grote jongens knutselen aan de track. De gehele remix van W&W en Kenneth G is nog niet uit, maar de teaser staat wel al online. De remix is hard en dat verwachten we ook van W&W, maar toch is het deze keer iets anders gedaan. Een lekkere progressive house remix die zeker het luisteren waard is. 

Adele - Hello (W&W & Kenneth G Bootleg)

Adele - Hello (W&W & Kenneth G Bootleg)

Posted by W&W on maandag 9 november 2015

'Hello (Dash Berlin Rework)'

Als iemand zijn eigen sound kan inbrengen in een nummer, dan is het Dash Berlin wel. De Nederlandse dj en producer heeft een rework van de track gemaakt met een heerlijke drop. We kunnen er weinig over zeggen, check hem gewoon! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws