Nieuw album Crypsis in de maak

Nina van Zelst | 18 november 2015
music

Een blije boodschap van Minus is More vandaag; niemand minder dan Crypsis werkt op dit moment aan een nieuw album! Na het succes van zijn vorige albums Statement of Intent en Cryptology lijkt deze held klaar te zijn om een derde album te releasen, gevuld met een lading nieuwe raw hardstyle tracks.

Om de tijd wat te doden (het zal eenmaal pas ergens in 2016 worden) blikken wij terug op de vorige, heerlijke albums van Crypsis.

Statement of Intent is al in ons midden sinds 2009, maar tot op de dag van vandaag genieten wij nog van de lekkere plaatjes van dit album. Denk hierbij aan 'Sonic Sabotage', 'Jealousy’ en natuurlijk de knaller 'Torture' die je op elk feest wel weer tegenkomt. Flame on the brain, this is torture!

Cryptology, het vervolg op Statement of Intent, bevat onder meer de platen ‘The Attack’, 'Cryptology' en natuurlijk de gouden 'The Main MF; . The Main MF is nu nog de bijnaam van de dj en ook wanneer deze track voorbij komt gaat het publiek dan ook optimaal los.

Na deze muzikale hoogstandjes valt er eigenlijk alleen nog maar te vertellen hoe enthousiast wij over het nieuwe album zijn. Laat maar komen, Crypsis!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws