Dit is de beste samenwerking van 2015

Mark Hofman | 24 november 2015
music


Het jaar 2015 is bijna ten einde en is zonder twijfel een heel goed jaar geweest voor de dance-scene. Er was meer van het genre op de radio te horen, 'Lean On' werd de meest gestreamde track allertijden en er ontstonden mooie samenwerkingen. Eén van deze samenwerkingen kreeg een American Music Award: we hebben het over 'Where Are Ü Now'.

Diplo en Skrillex (Jack Ü) scoorde dit jaar een keiharde hit met niemand minder dan Justin Bieber. De track was goed voor een 'Collaboration of the Year' award en overtreft daarmee het nummer van Paul McCartney & Rihanna, maar ook van Mark Ronson en Bruno Mars. Sinds 'Where Are Ü Now' gaat Jack Ü lekker en ook Justin Bieber lijkt zichzelf opnieuw uitgevonden te hebben.

Nieuwe EP

Als we het toch over Jack Ü hebben kunnen we net zo goed vertellen dat het duo heeft aangekondigd dat er een nieuwe EP op komst is, dit deelde Skrillex en Diplo op de rode loper van de AMA. De mannen werden geïnterviewd door Frankie Grande en Bailee Madison, het interview kan je hieronder checken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws