'United We Are' krijgt een remix package

Mark Hofman | 25 november 2015
music

De meningen zijn verdeeld als het gaat over United We Are, het debuutalbum van Hardwell. Kritiek komt van fans van het eerste moment en van nieuwe fans, maar ook is er de liefde voor de artiest en zijn nieuwe album. Het maakt niet aan welke kant je staat want wanneer er een remix package van een album uitgebracht wordt, kan je mening volledig veranderen. Zo dus ook bij Hardwell die op 4 december een remix package van zijn laatste album releast.

Een remix package moet je niet zien als een kleine aanpassing aan een album, maar is een volledig nieuw album waarbij je de tracks op geheel nieuwe wijze kunt beleven. Een track op het originele album waar je helemaal gek van bent kan opeens een keiharde afknapper worden en vice versa.

Met de release van de United We Are (Remix Package) kunnen we met een heel andere blik kijken naar het album van Hardwell. Het bevat veel variatie met remixes van Dirtcaps, Chocolate Puma, W&W en veel meer. Liefhebbers van electro, deep, future en big room house kunnen hun geluk niet op, want al deze genres komen voorbij. De package is op 27 november te koop op Beatport en vanaf 4 december bij de overige stores.

De package is hier te pre-orderen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws