Check die track: Ummet Ozcan – 'On The Run'

Mark Hofman | 25 november 2015
music

Tegenwoordig is Ummet Ozcan een van de grotere electro en big room artiesten. Hij bracht ons heerlijke tracks als 'The Code', 'Raise Your Hands' en 'The Hum'. De beste man uit Nederland komt met een nieuwe track en die moeten wij natuurlijk checken!

Ummet Ozcan

Voordat we de track checken gaan we even na wie Ummet Ozcan nu eigenlijk is. De Nederlandse dj is al bezig sinds 2006, maar brak in 2012 pas echt door met 'The Code', de track die hij samen met W&W maakte. Ondanks dat Ozcan tegenwoordig leeft voor electro en big room, produceerde hij in het begin voornamelijk tech-trance. Een van zijn meest bekende hits is 'Raise Your Hands' uit 2014, maar ook 'The Hum' die hij samen met Dimitri Vegas & Like Mike maakte scoorde goed. Nu is de dj terug met 'On The Run' en wij zijn heel benieuwd hoe dat gaat uitpakken.

On The Run

'On The Run' is de nieuwe track van de dj en heeft een typische Ummet Ozcan sound. De track is lekker veelzijdig waardoor het te draaien is op verschillende feesten. De plaat bevat veel synths, verschillende melodieën en een upbeat drop. Het mooie van dit nummer is dat je hoort dat de producer nieuwe dingen uitprobeert, maar nog steeds zijn eigen sound weet te behouden. Wat ons betreft is de nieuwe Ummet Ozcan een heerlijke track en zeker een aanrader om eens te luisteren. Check die track!

Wil je de track zelf kopen? Dan kan dat hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws