Check die track: Don Diablo feat. Jungle Brothers – 'I'll House You (VIP MIX)'

Mark Hofman | 29 november 2015
music

We hebben het al eens eerder geroepen: 2015 was een heel goed jaar voor de dance-scene, en zo ook voor Don Diablo. Vooral de hit 'Chemicals', die hij samen met Tiësto produceerde, ging ontzettend hard. Nu heeft 'The Don' een nieuwe track uitgebracht die hij met niemand minder dan de legendarische Jungle Brothers maakte. Wij checkten de track voor je!

Don Diablo staat bekend om zijn 'piano-house' en de unieke piano wobbly sound die daar bij hoort. Wanneer je geen idee hebt waar we het over hebben moet je zeker de tracks 'Chemicals' en 'On My Mind' even luisteren. 'I'll House You' is een lekkere combinatie tussen de stijl van Diablo en de hip-hop vocals van de Jungle Brothers. In het begin van de track is een pakkende melodie te horen die versterkt wordt met een fluit en de vocals van de 'Brothers'. Wanneer de track naar de drop toewerkt, krijgen we de typische wobbly sound van Don Diablo te horen, waardoor we weer weten waarom hij al zolang meedraait in de scene.

De combinatie tussen de Jungle Brothers en Don Diablo is perfect uitgewerkt en de track heeft een heerlijke sound. Het laatste wat wij nog kunnen zeggen is: Check die track!  

'I'll House You' wordt op 14 december gereleast op het label van Don Diablo: Hexagon Records. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws