Nicky Romero dropt gratis track

Mark Hofman | 9 december 2015
music

Nicky Romero heeft het in 2015 lekker druk gehad met heel veel performances op grote festivals en feesten, maar rondom eigen producties bleef het opvallend stil. Eerder gaf hij aan dat hij veel last heeft gehad van paniekaanvallen en of dat met elkaar in verband staat weten we niet, maar het is puur verleden tijd. Gelukkig gaat het weer goed en is hij weer lekker bezig: Nicky Romero komt met een nieuwe release en die is nog gratis ook!

Voordat zijn gratis track 'Drums Of Love', die hij samen met Vicetone maakte, uitkomt is er eerst nog de release van 'Harmony'. Deze plaat maakte hij samen met Stadium X en checkten wij al eerder, lees onze review om meer te weten te komen over 'Harmony'.

'Drums of Love' is een ander verhaal en bestaat al sinds 2013, toen draaide Romero de track op Tomorrowland. Het nummer is gemaakt met Vicetone en leek een project te zijn die het daglicht nooit zou zien; niets is minder waar. Wanneer de track uitkomt is nog niet bekend, maar dat hij gratis gaat worden is al wel bevestigd door Nicky Romero zelf op Twitter.

Check de track tijdens Tomorrowland 2013 hieronder en laat ons weten wat je van het nummer vindt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws