Axwell & Ingrosso droppen keiharde mix

Mark Hofman | 10 december 2015
music

Twee derde van de wereldwijde populaire groep Swedish House Mafia, Axwell & Ingrosso, hebben in het afgelopen jaar laten zien wat ze in huis hebben. Ze gingen heel de wereld over en gaven legendarische shows weg en dat heeft ervoor gezorgd dat het duo een mix mochten maken voor Apple Music's Beats One Radio, en hij is kei en keihard!

Axwell & Ingrosso hebben een lekker jaar achter de rug met shows op Tomorrowland, Coachella en Ultra Music Festival, waarbij ze het altijd voor elkaar krijgen om het publiek helemaal los te laten gaan. Ook hadden de twee een aantal hits, waaronder 'Sun Is Shining', en dat mag beloond worden.

Waar eerder Hardwell, Tiësto, Oliver Heldens, Eric Prydz en Steve Angello al een mix maakte voor Apple Music's Beats one, mochten nu Axwell & Ingrosso het doen.

De mix brengt dezelfde vibe die de heren ook 'on stage' weten af te leveren. De set bevat tracks als 'This Time', 'Sun Is Shining' en 'On My Way'. Naast hun eigen tracks komen ook artiesten als Avicii, Sunnery James & Ryan Marciano en Jauz even langs om de set in zijn geheel compleet te maken.

Check de mix hieronder en laat ons weten wat je er van vindt!

One Mix: Axwell Λ Ingrosso by Beats 1 on Mixcloud

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws