Oliver Heldens releast nieuwe track

Mark Hofman | 10 december 2015
music

Oliver Heldens maakte ons een paar dagen geleden lekker op Facebook met een teaser van een nieuwe HI-LO track, en nu is hij eindelijk uit.

Ongeveer een half jaar geleden kwam er een track naar boven genaamd 'Crank It Up', de artiest was HI-LO en niemand had enig idee wie deze dude was. Toen 'Renegade Master' even later uitkwam onder dezelfde naam, begonnen steeds meer mensen zich af te vragen wie er nu achter deze lekker underground hits zat. Uiteindelijk bleek het dat niemand minder dan Oliver Heldens de onbekende producer was en daarmee werden de tracks van HI-LO een nog groter succes.

Een aantal dagen geleden deelde Oliver Heldens op zijn Facebook dat er nieuwe muziek aan zat te komen, dit deed hij door middel van een filmpje met een kleine teaser van de track en nu kunnen we de volledige track eindelijk horen. 

'Ooh La La' is weer een typische HI-LO track met een baslijn die erg lijkt op die van 'Wappy Flirt', ondanks dat is het een heerlijke track geworden. Wat vinden jullie van de track?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws